It is currently Tue Jun 27, 2017 3:50 am
All times are UTC - 5 hours


Welcome
You are a guest in the home of T.S.S.R.

You can only see what Moscow has deemed acceptable for you to see.

Soldaty and Friends of T.S.S.R. see more.


Post new topic Reply to topic  [ 70 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Sat Oct 03, 2009 7:02 pm 
Offline
Ryadovoi
User avatar

Joined: Thu May 22, 2008 11:36 pm
Posts: 1343
Location: NY
got my aks back today. the barrel pokes into the flash hider, but I dont cares its all good :D. havent shot it yet but this place always does awsome work. Holding my ak next to my svd makes my aks74 feel like my USP pistol hahahah.

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Sat Oct 03, 2009 8:49 pm 
Offline
Praporshik
User avatar

Joined: Thu Aug 23, 2007 8:02 am
Posts: 4588
Location: NY
WillWork4Ammo wrote:
Is there a place to put some useful links?


Excellent idea. Start one up in the DIY forum.

_________________
ImageImageImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Sun Oct 04, 2009 10:41 am 
Offline
Ryadovoi
User avatar

Joined: Wed Jan 14, 2009 10:13 am
Posts: 211
Location: Bronx, NY
Mr.Spank wrote:
Atlechna!
Maybe with that new found accuracy (and range?) you'll get a scope? Play more DMR style?
Sniper AK(S)74 seen in this video
http://www.youtube.com/watch?v=UG5WKuE08iE


I dunno, ak + scope doesn't look appealing to me, SVD does :)

Mr.Spank wrote:
So the 'banana' action was because the bucking wasn't on right?


I think so, it seems like the bucking was put a little the "left" so when the bb would fly out it would hit the lest side and fly out curved

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 12:48 pm 
Offline
Ryadovoi
User avatar

Joined: Wed Jan 14, 2009 10:13 am
Posts: 211
Location: Bronx, NY
does anyone know what kind of spring do i have ?

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 1:06 pm 
Offline
Praporshik
User avatar

Joined: Thu Aug 23, 2007 8:02 am
Posts: 4588
Location: NY
yeah, a stock Dboys spring

Each brand has its own numbers that correspond with pretty much the same results. Since you're shooting close to our local limits, I'd recommend leaving it alone until you actually loose FPS 'don't try to fix it if aint broke'

_________________
ImageImageImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 3:27 pm 
Offline
Ryadovoi
User avatar

Joined: Wed Jan 14, 2009 10:13 am
Posts: 211
Location: Bronx, NY
i want my god damn 400FPS !

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 3:36 pm 
Offline
Ryadovoi
User avatar

Joined: Thu May 22, 2008 11:36 pm
Posts: 1343
Location: NY
my kalash still shoots 400fps with 2.s after like 10k or more bb's through it, though i use .25's now and havent lost any noticable range

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 5:50 pm 
Offline
Praporshik
User avatar

Joined: Thu Aug 23, 2007 8:02 am
Posts: 4588
Location: NY
You should consider that not every field uses the 400FPS w/.25g BBs as the standard maximum. There are more fields that are 400FPS w/.20g BBs as the standard. Its technically better to be under than over, since under wont get you disqualified. And it uses less of your battery power. Some of the FF guys at Op: Lightning Strike couldn't use the set ups they wanted to because they were just over the limit. I'd absolutely hate doing a long road trip just to be denied the use of my favorite set up.

The AK I was using at Op:RS2 chrono'd in at 379 w/.25g BBs and I was getting kills at around 200' Specifically when we were at the end of the ridge in Scenario 1 making charges at us, and when we were holding the open area in Scenario 2 and they were coming at us from the swamp. I was actually surprised to see red rags go up on some of those initial kills because I was surprised I was even reaching over 150' at all. And this is the same AK that I had to break the spring in because it came shooting 450FPS w/.20g BBs.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 7:51 pm 
Offline
Ryadovoi
User avatar

Joined: Thu May 22, 2008 11:36 pm
Posts: 1343
Location: NY
mine shoots sub 400 with .20's not by much but it is below 400

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Upgrading Kalash's Accuracy/Range
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 11:39 am 
Offline
Ryadovoi
User avatar

Joined: Wed Jan 14, 2009 10:13 am
Posts: 211
Location: Bronx, NY
FINE!!! i'll keep it as is

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 70 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

It is currently Tue Jun 27, 2017 3:50 am
All times are UTC - 5 hours

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

  

cron
suspicion-preferred